Resize the font A- A A+

SuperFine WindsifterSuperFine Windsifter - Sturtevant Mill Company of Europe (SMCE)

 

De Sturtevant Mill Company of Europe (SMCE) SuperFine Windsifter is de beste machine indien u een precieze classificatie wilt hebben tot een topmaat van 10 micron. De SuperFine Windsifter wordt gebruikt in verschillende industrieën. Ze worden aanbevolen voor levensmiddelen, farmaceutica, kalksteen, cosmetica, kunststoffen en vele andere droge procesmaterialen.

 

De instellingen van de aanpassingen variëren afhankelijk van het soort materiaal dat moet worden gescheiden, het soortelijk gewicht of gewicht, de gewenste grootte van het product, het vochtgehalte, het percentage beschikbaar fijn materiaal in het voer, de wijze van voeren, enz. 

 

 

Er zijn 2 modellen SuperFine Windsifter van Sturtevant Mill Company of Europe (SMCE).

 

De standaard SuperFine Windsifter wordt momenteel gebruikt in de chemische en kalksteenindustrie. De fijnheidsveranderingen kunnen worden uitgevoerd door het aantal uitwerpbladen aan te passen.

 

De Tangentiële SuperFine Windsifter wordt momenteel in de meelindustrie gebruikt om een ​​verscheidenheid aan meel te produceren voor de bakkerijen en de graanindustrie. De fijnheidsveranderingen kunnen worden uitgevoerd zonder de noodzaak om de machine uit te schakelen om de rejectorbladen te vervangen, omdat de Windsifter uitgerust is met een extern besturingsapparaat. 

 

Wij staan ​​altijd tot uw beschikking om u alle originele reserveonderdelen, voor uw door ons geleverde Windsifter en, volgens de oorspronkelijke plannen, die wij hebben te leveren.