Resize the font A- A A+

Side Draft (SD) Windsifter


Side Draft (SD) Windsifter -  Sturtevant Mill Company of Europe (SMCE)

 

Sturtevant Mill Company of Europe (SMCE) is een pionier op het gebied van Windsifter technologie. De Side Draft Windsifter biedt ultrafijne deeltjesgrootteverdeling van het product en minder residuen. Onze Sturtevant Mill Company of Europe (SMCE) Side Draft (SD) High Efficiency Windsifter snijdt ultrascherp en verbruikt weinig energie.

 Side Draft (SD) - Sturtevant Mill Company of Europe (SMCE) - Windsifter

 

De meerdere tangentiële luchtinlaten zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de verse lucht in de classificatiezone. De uitlaatlucht beladen met het fijne product passeert een reeks cyclonen die vóór de stofafscheider zijn geïnstalleerd.

 

De werking van de Windsifter met 100% verse lucht combineert de voordelen van een superscherpe classificatie met een intense afkoeling van de circulerende lading en van het geproduceerde cement.Side Draft (SD) - Sturtevant Mill Company of Europe (SMCE) - Windsifter

 

Unieke conische deflectoren spelen een belangrijke rol in de hoge efficiëntie en scherpte van classificering door de classificator door het materiaal van de verdeelplaat te laten vallen in een dicht gordijn in de actiezone van de roterende kooi-uitwerper.

 

Deze conische deflectoren minimaliseren turbulentie van de lucht bij de ingang van de classificatiezone. Daarom worden hoge efficiënties en scherpte van de classificatie verkregen met lage luchtsnelheden en lage rotatiesnelheden, wat resulteert in weinig slijtage en afschuring.

 Side Draft (SD) - Sturtevant Mill Company of Europe (SMCE) - Windsifter


Een eenvoudige snelheidsverandering van de uit de centrale controlekamer ingebrachte penuitsteller van de draaipin, maakt het mogelijk dat de operator moeiteloos schakelt tussen alle soorten cement die moeten worden geproduceerd.

 

Wij staan ​​altijd tot uw beschikking om u alle originele reserveonderdelen, voor uw door ons geleverde Windsifter en volgens de oorspronkelijke plannen die wij hebben, te leveren.