Resize the font A- A A+

Fijnheid ControleFijnheid Controle - Sturtevant Mill Company of Europe (SMCE) 


Met deze automatische fijnafwerkingsmachine op afstand is het mogelijk om de grootte van fijne deeltjes te wijzigen die worden geproduceerd door een Windsifter van het Sturtevant Mill Company of Europe (SMCE). Het kan op elk moment worden uitgevoerd en zonder productieonderbrekingen.  

 Fijnheid Controle - Sturtevant Mill Company of Europe (SMCE)De fijnheid van het eindproduct afkomstig van een Windsifter is de functie van het sluiten van de regelkleppen. De regelkleppen van het diafragma zijn gesloten om een ​​fijner product te krijgen en worden geopend om een ​​grover product te verkrijgen. 

 

Elke regelklep is rechtstreeks verbonden met een hydraulische vijzel die wordt aangedreven door een elektrische klep naar een exacte positie bepaald door een potentiometer bevestigd op de hoes van de classificator. Deze potentiometer zendt de positie-informatie naar het compenserende apparaat waar het wordt vergeleken met een vooraf ingestelde waarde. Wanneer de informatie niet past bijdeze waarde, vindt de correctie, + of -, van de regelkleppen automatisch plaats.