Resize the font A- A A+

Over ons : Sturtevant Mill Company of Europe (SMCE)

 

 

About Sturtevant Mill Company of Europe (SMCE) - Windsifter

  

 

Elke Sturtevant Mill Company of Europe (SMCE) Windsifter die wordt afgeleverd, wordt allereerst volledig door ons geassembleerd, omdat we een bijzonder grote toewijding hebben als het om details gaat.

 

Een complete assemblage kan alleen perfect zijn als elk onderdeel perfect is. Om die reden is de buitentrommel, zoals hier afgebeeld, volledig in de winkel gemonteerd (zelfs de regelkleppen en het waterkoelsysteem worden niet vergeten). Het lassen en de kromming worden gecontroleerd en elk afzonderlijk deel is gematched, zodat assemblage op de fabriekslocatie heel gemakkelijk kan worden herhaald.Sturtevant Mill Company of Europe (SMCE) - Windsifter


De verticale as van de Windsifter moet zonder trillingen draaien bij de hoogste belasting. Onze Windsifter staan ​​bekend om hun robuuste constructie en hun trillingsvrije werking. Technici van Sturtevant Mill Company of Europe (SMCE) zorgen van tevoren ervoor dat dit het geval is.

 

Een mogelijkheid om de Classifiers aan te drijven, is om een ​​axiale reductiekast te gebruiken. Sturtevant Mill Company of Europe (SMCE) biedt 3 andere alternatieven voor de transmissie van stroom naar hun Windsifter om te voldoen aan de voorkeuren en vereisten van de klant.
Windsifter - Sturtevant Mill Company of Europe (SMCE)

 

De liners van Sturtevant Mill Company of Europe (SMCE) staan ​​bekend om hun kwaliteiten, en onze historische prestaties met een lange lijst van tevreden klanten bewijzen u dat we serieus zijn wanneer we spreken over robuustheid en een lange levensduur van onze Windsifter.

 

De nauwkeurigheid van de automatische fijnheidscontrolesystemen van Sturtevant Mill Company of Europe (SMCE) is wereldwijd bekend. Fijnheden van het cement van 2500 tot 6000 Blaine kunnen gemakkelijk worden verkregen en constant worden gehouden. Om de nauwkeurigheid van de positie van elke fijnheidsregelklep te garanderen, wordt elk bedieningspaneel getest in onze laboratoy voordat het wordt verzonden.

 

Wij staan ​​altijd tot uw beschikking om u alle originele reserveonderdelen, voor uw door ons geleverde Windsifter, en volgens de oorspronkelijke plannen die wij hebben, te leveren.